הידבקות באיידס ותוצאה שלילית הסבר ??

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/12/2018 | 19:43 | מאת: מעיין5555

דוקטור יצאתי עם בחור שיש לו קנדילומה הבנתי שיש קשר בין קנדילומה לאיידס בכל מקרה היינו 3 חודשים בזוגיות ונפרדנו אחרי חודשיים 8 שבועות מהמגע האחרון עשיתי בדיקת איידס יצאה פסולה עשיתי עוד אחת אחרי 10 שבועות הבדיקה חזרה באותו היום שלילית חודש ושבועיים אחרי המגע האחרון הייתה לי התקררות קשה ואחריה סינוסיטיס שטופל באנטיביוטיקה אחרי חודש נוסף חטפתי וירוס של הקאות כאבי גוף גרון ושיעולים אז אני שואלת אותך דוקטור האם הבדיקת איידס השלילית אחרי 10 שבועות או 8 שבועות אמינה ? האם רצף המחלות שלי מקרי אציין שעשיתי ספירת דם בזמן מחלה והייתה ירידה מ9.3 ל7 בכדוריות דם הלבנות

שלום מעיין5555, בדיקת HIV שמבוצעת כ- 10 שבועות לאחר מגע מיני חשוד נחשבת כאמינה למדי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות