בהמשך לשאלתי מאתמול - דלקת בשלפוחית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/12/2018 | 19:12 | מאת: חן

שלום שאלתי אתמול לגבי אנטיביוטיקה לדלקת בשלפוחית השתן . יש לי חיידק אי קולי ולקחתי צפוויט פורטה כבר 5 ימים (רשום שהחיידק רגיש ל צפוויט) אבל אין שום שיפור והיום עשיתי אצל אחות סטיק ויצא שיש כדוריות לבנות וחלבון בשתן. האם זה אומר שאנטיביוטיקה לא עוזרת וצריך להחליף את הסוג ? איך זה ייתכן אם ברשימה יש את התרופה והיא לא עוזרת בכלל.. אני כבר מיואשת תודה

שלום חן, אחרי 5 ימים של טיפול אנטיביוטי מתאים צריך להיות שיפור משמעותי, ואם אין כזה מתעורר חשד שהטיפול לא עובד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות