האם קיים סיכון מסוים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/10/2018 | 11:25 | מאת: איתמר

בוקר טוב. רציתי לשאול בבקשה, אם במהלך הלילה עף מעליי עטלף ולאחר מכן הרגשתי סוג של רטיבות בגב ועל הגב יש לי חררה(סוג של פצעים כמו חצ'קונים שנובעים מפריחה), האם יש סיכוי לחלות בכלבת אם קיבלתי 4 מנות חיסון לפניי כחודש בערך?(חיסונים מסוג Verorab) אין באפשרותי להתקשר ללשכת הבריאות מכיוון שיש לי בעיה זמנית בפלאפון ואני גר רחוק מלשכת הבריאות הקרובה, ולכן פניתי לפה על מנת לשמוע חוות דעת עד שאני אוכל להתקשר ללשכת הבריאות. תודה רבה והמשך יום נעים ושקט :)

שלום איתמר, נסה לפנות ללשכת הבריאות בעזרת טלפון של חבר / שכן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות