קנדידה בחיך עליון שלא עוברת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/09/2018 | 23:19 | מאת: שלי

שלום ותודה מראש על המענה יש לי קנדידה בחיך נבדק פעמיים והוכח במשטח חודשיים וחצי שזה לא עובר קיבלתי טיפול מקומי ע״י שטיפה ובליעה של התרופה אך אין זה עוזר ביצעתי ספירת דם שיצאה תקינה יש לציין כי אני נוטלת משאף עקב אסתמה אני נורא מודאגת מדוע זה לא עובר האם יש חשש לסימן סרטני? מה עלי לעשות יש מאין נקודות אדומות בחיך שחורבות האם זה תסמין לקנדידה מתנצלת על ריבוי השאלות נורא מודאגת

שלום שלי, אם המשאף שאת מקבלת (לאסתמה) מכיל סטרואידים, זה יכול להסביר את המצאות הפטריה ('קנדידה') בלוע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות