בירור ,אם קיים סיכוי להדבקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/08/2018 | 19:30 | מאת: פרנקו

קימתי לפני יותר מ 10 שנים יחסי מין עם גבר שאני לא מכיר וכלל מציצה מצדי כולל בליעת הזרע שלו, יש לציין שלא היו פצעים בפה, אבל לפני כ 3 שנים חליתי משלבקת חוגרת והמחלה עברה בקלות , ומאז אני בריא ,אני מקיים יחסים רק עם בת זוגי זה הרבה מאוד זמן, האם אני נמצא בחרדה ופוביה או באמת הסיכוי עדיין קיים מאותו אקט שציינתי קודם, תודה על התשובה , יש לציין שבדיקות דם של בסדר גמור בנוסף לבדיקות ace . ige ובדיקת שתן הכל טוב

שלום פרנקו, מאיזו הדבקה אתה חושש? הרבה בריאות אפי

15/08/2018 | 20:47 | מאת: פרנקו

איידס

שלום פרנקו, הסיכוי שנדבקת בנגיפי 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כמזערי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות