Cmv בהריון -תשובה לא ברורה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2018 | 13:01 | מאת: טל

שלום, אני בהריון מטיפולי ivf, ב-12.03 עשיתי בדיקת נוגדנים לcmv גם הigg וגם הigm יצאו שליליות. אני בשבוע 10+4. עשיתי בדיקה נוספת והפעם התוצאות יצאו כך: Igg-borderline Igm-neg Cmv avidity לא ניתן לחשב Cmv igg (add vidas) pos אני מאוד לחוצה. זה אומר שנדבקתי? אשמח לתשובה.

שלום טל, כדי לנסות לענות על שאלתך אני צריך שתשלחי לי כל תשובת מעבדה בשורה נפרדת. הרבה בריאות אפי

05/08/2018 | 16:38 | מאת: טל

cmv igG- borderline cmv igM- negative cmv avidity- לא ניתן לחשב cmv igG (add VIDAS) - cmv igG POS

ממש לא בנפרד. אני לא מסוגל להבין את התוצאות.

05/08/2018 | 16:40 | מאת: טל

טוב, זה כנרא לא עובד, אנסה להעלות מהבית

מנהל פורום מחלות זיהומיות