דלקת בשתן- חלחלךחלךחלחלחלחלחלחלחלח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/07/2018 | 20:07 | מאת: נטע

שלום רב, לפני כחצי שנה - הייתה לי דלקת בשתן (Citrobacter koser) במשך 3 חודשים -קיבלתי מרקחת של אנטיביוטיקות שלא עזרו.לאחר 3 חודשים הוחלט לשלוח אותי למיון לקבל אנטיביוטיקה דרך הווריד והחידק נעלם. לפני חודש החלו לי שוב כאבים (ללא צריבה ) במתן שתן . עשיתי בדיקת שתן והתגלה חידק בשם Corynebacterium striatum קיבלתי אנטיביוטיקה ושוב לא עזר לי כלום, כעת אני מקבלת אנטיביוטיקה נוספת. האם זה שוב חיידק שעמיד לאנטיביוטיקה ? אני די מבולבלת . אשמח לעזרה

18/07/2018 | 20:13 | מאת: נטע

וקפצו לי אותיות לא קשורות לנושא...

שלום נטע, כשהחיידק בודד במעבדה המיקרוביולוגית היה אמור הדו"ח על הימצאותו בשתן לכלול גם כמות (יותר או פחות מ- 100,000) וגם מידע על רגישותו לסוגי אנטביוטיקה שונים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות