נחתכתי ביד במקום העבודה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/06/2018 | 23:44 | מאת: ליאןר

שלום לך דר ..היום בעבודה נחתכתי ביד מאחד המדפים בארון במשרד ירד קצת דם ושטפתי את הפצע .אחרי כמה זמן שמתי לב שהיו באיזור איפה שנחתכתי כמו סימנים אדומים קטנים או צבע אדום או דם יבש של מישהו.בהנחה שזה דם יבש של מישהו ובאותו איזור נחתכתי האם זה יכול להוות סיכון לאיידס או למשהו אחר? תודה רבה .

שלום ליאור, הדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה, אך אם לא חוסנת כנגד 'טטנוס' ב- 10 השנים האחרונות מומלץ לך לעשות זאת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות