אפשרות הדבקה באיידס לאחר שימוש בויברטור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/06/2018 | 21:44 | מאת: אמילי

היי, אני ובחורה נוספת שלא ידוע לי הסטטוס שלה. היינו יחד. במהלך האקט היא החדירה ויברטור לנרתיקה ושמה עליו ג'ל על בסיס מים. לאחר 5 דקות השתמשתי באותו ויברטור מבלי לנקות מעליו את הג'ל.. הויברטור היה ללא קונדום.. אם הבחורה נשאית, האם הנגיף יכול לחיות 5 דקות בחוץ? האם הג'ל מאריך את החיים שלו? מה סיכויי ההדבקה? צריך ללכת לקבל טיפול מונע?

שלום אמילי, אם הבחורה האחרת היא נשאית של - HIV, הדבקה בנגיף במהלך האירוע המתואר בשאלתך היא אפשרית, אך אין בידי אפשרות להעריך את סיכויי ההדבקה. הרבה בריאות אפי

17/06/2018 | 08:44 | מאת: אמילי

אז צריך לקבל טיפול מונע?

שלום אמילי, ההחלטה היא שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות