אבעבועות רוח ...............

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/05/2018 | 19:10 | מאת: דנה

בני בן 4 קיבל חיסון אבעבועות רוח. מספר ילדים בגן שלו חלו בימים האחרונים למרות שקיבלו חיסון ( בצורה קלה) אני בהריון ( שבוע 5) וחליתי באבעבועות רוח כשהייתי תינוקת בוודאות בגיל פחות משנה, אולי אפילו פחות מחצי שנה . אני מאוד מודאגת שלא ידבק ( מנייה שבצורה קלה) וידביק אותי, שכן הבנתי שהזיכרון החיסוני הוא לא חזק. האם באמת הזכרון החיסוני שלי לא חזק? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע הידבקות שלי בהנחה ונדבק כבר? הבנתי שדגירה היא מינימום שבוע...

שלום דנה, לאחר ת ח ל ו א ה באבעבועות רוח 'הזיכרון החיסוני' נחשב כטוב מאד (וזאת בניגוד ל'זיכרון' לאחר מנת חיסון אחת כנגד מחלה זו שנחשב כבעייתי). הרבה בריאות אפי

01/06/2018 | 17:54 | מאת: דנה

תודה על המענה. אז אין חשיבות לעובדה שנדבקתי לפני גיל שנה באבעבועות רוח? אני מחוסנת ולא אהיה חולה שוב?

שלום דנה, אם חלית בעבר באבעבועות רוח סיכוייך לחלות שוב במחלה זו נחשבים כנמוכים מאד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות