סיכוי לצמיחת/הידבקות בהרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/04/2018 | 16:59 | מאת: מודאגת

שלום רב, פעם היה לי הרפס בשפתיים כלומר, ככל הנראה אני נשאית לוירוס. היום נפגשתי עם מישהי ונישקה אותי חזק על הפנים והרגשתי שהשפה שלה נגעה לי בשפה ובאוזן. לאחר כמה דקות ראיתי שיש לה הרפס שאלתי אותה ואמרה שזה כבר שבוע.. לא רואים שלפוחית מלאת נוזל..אדום עם פצע פתוח במקום השלפוחית (כנראה עוד לא הגליד). השאלה מה הסיכוי שאני אפתח הפרס עכשיו?תוך כמה זמן אפשר להיות רגועה שאני לא מפתחת הרפס? לקח לי כ20 דקות עד שהיה לי נגישות לכיור לשטוף פנים במים וסבון. תודה

שלום מודאגת, אני חושש שאין ביכולתי להעריך את סיכויי ההדבקה שלך ב'הרפס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך כיוון שיש בו יותר מדי משתנים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות