מיקופלסמה הומינוס. דלקת חוזרת בנרתיק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/04/2018 | 00:09 | מאת: תהילה

שלום רב כבר כשנה אני סובלת מתופעה חוזרת של הפרשות רבות עם ריח חריף נשלחתי לאין ספור בדיקות וטיפולים תרופתיים שונים אך כל הבדיקות יוצאות תקינות והמצב הבריאותי לא משתנה לפני כמה חודשים בדיקת המיקופלסמה הומיניס יצאה חיובית נתנו לי אנטיביוטיקה התחושה השתפרה וראיתי סוף סוף פיתרון לבעיה. לאחר מספר ימים התופעות חזרו. מאז נתנו לי כבר שלוש פעמים את אותו הטיפול זה עובר לכמה ימים וחוזר שוב.. בבדיקת שתן באחרונה הכל יצאה תקין לקחו משטח גם הוא יצאה תקין אבל תופעות לוואי לא השתנו. עדיין יש הפרשות עם ריח.. אמרו לי פרביוטיק יעזור סיימתי כבר את כל המנה ועדיין אין שום שינוי. החלפתי מספר רופאים ואף אחד מהם לא הצליח לעזור. אני מותשת ומודאגת מהמצב בנוסף לאי נוחות פגיעה ביחסי מין וזוגיות קיים גם פחד לעתיד שלא יתגלה משהו גרוע מכל או תיהיה פגיעה בפוריות בעתיד. אשמח לכל עזרא יעוץ או הכוונה. תודה מראש.

שלום תהילה, לא בהכרח אותן "ההפרשות הנרתיקיות הרבות עם הריח החריף" שמהן את סובלת נגרמו ע"י חיידק ה'מיקופלזמה' שנמצא אצלך, ואני הייתי מחפש להן סיבה אחרת. הרבה בריאות אפי

11/04/2018 | 22:09 | מאת: תהילה

תודה על התגובה המהירה..אבל אם תוכל אולי לכוון אותי יותר.. אני לא ילדה אני בת 30 נשואה כשנתיים ובחיים לפני זה לא הרגשתי שום דבר דומה. אם הרפואה אומרת הכל בסדר וכל הבדיקות תקינות. אז איפה אני יכולה לחפש את הסיבה לכך ואת הפתרונה??

שלום תהילה, 'הרפואה' לא אומרת ש"הכל בסדר", 'הרפואה' פשוט עדיין לא מצאה (לדעתי) את הסיבה להפרשות שלך (כפי שכתבתי לך בתשובתי הראשונה- אינני משוכנע שהגורם לכך הוא חיידק ה'מיקופלזמה'). ממליץ על המשך ברור (למשל הסתכלות מיקרוסקופית על ההפרשה, תרבית, PCR וכד'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות