שפעת חום לא יורד מ40 ,כאבי כתפייםו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/01/2018 | 21:12 | מאת: ז.מ

שלום וברכה שאלה בעלי סובל מחום כבר מיום שישי. החום לא יורד מ40 . שתה נורופן. אקמול .סובל מכאבי כתפיים וצואר.חזקים בקרנו בטרם עשו בדיקת שתן ומצאו חלבון ודם. ספירת הדם היתה טובה . מה לעשות?בכאבים ממש חזקים תודה

שלום ז.מ, אם אמנם מדובר בשפעת אז תסמינים (כולל חום גבוה) שנמשכים 4 ימים אינם נחשבים כאירוע חריג. יחד עם זאת, לפי תיאורך יתכן שמדובר בבעיה אחרת (למשל זיהום בדרכי השתן), וגם מסיבה זו מומלץ המשך מעקב רפואי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות