מומחיות חדשה: מיקרוביולוגיה קלינית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/01/2018 | 18:52 | מאת: ספי

ראיתי שנוספה מומחיות כזו בישראל, ואני מודה שלא הצלחתי להבין מה ההבדל בינה לבין מומחיות במחלות זיהומיות. למשל, בהדסה יש יחידה שנקראת "מחלות זיהומיות ומיקרוביולוגיה קלינית", ויש גם כתב עת אירופאי בשם זה. ראיתי שבצרפת זה בכלל נחשב לתת התמחות של פתולוגיה. האם גם אתה חושב שלא צריך להיות קיום עצמאי למומחיות הזו ומדובר בפיצול מיותר?

שלום ספי, באופן מעשי מדובר בארץ בהתמחות זהה עם שני שמות שונים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות