אבי 92 בגריאטריה חולה מרסר יש טיפול?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/11/2017 | 14:26 | מאת: דבי

מדבק ??אני אחרי ארוע מוחי משותקת CVA מ2011 וסרטן שד מ-2015 האם יכולה להדבק בעת הביקורים ושאר משפחה .....עמיד אין שום טיפול. יש לי דרך להתגונן ???

שלום דבי, 1. אני מניח שכוונתך לחיידק ה- MRSA ('סטאפילוקוקוס אוריאוס' עמיד ל'מתיצילין'). 2. אפשר לטפל בזיהומים שנגרמים ע"י חיידק זה בעזרת אנטיביוטיקות חלופיות (כגון 'וונקומיצין'). 3. החיידק יכול לעבור מאדם לאדם, למשל ע"י מגע, וכדי לצמצם את הסיכוי לכך מומלץ להקפיד על הגיינה אישית (למשל רחיצת ידיים במים ובסבון לאחר כל מגע עם החולה וחפציו). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות