שאלה בנוגע להדבקה בhiv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/11/2017 | 12:41 | מאת: רם

שלום! ביצעתי אתמול בדיקת דם, קומבו, לhiv בבית החולים קפלן במרכז ״נווה אור״. לא ממש שמתי לב האם הציוד שבו השתמשה האחות היה סטרילי כי סמכתי עליה. שאלתי היא האם יתכן כי בטעות אחד מאביזרי לקיחת הדם היה נגוע באופן כלשהו בדמו של נבדק אחר, הלא במרכז נווה אור בקפלן יש מלא נשאי hiv כי זו מרפאה המיועדת לכך. מה הסיכויים שאדבק בhiv באופן שכזה? תודה.

שלום רם, סיכויי ההדבקה ב- HIV במהלך האירוע המתואר בשאלתך נראים לי נמוכים ביותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות