קדחת הבהרות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/09/2017 | 10:52 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 60. כשהייתי בת 25 בערך, חליתי בקדחת הבהרות. אתמול ראיתי על זרועי משהו דבוק לעור שנראה לי כמו קרציה מיובשת והסרתי את מה שנראה לי כקרציה. כשהורדתי את זה, ירד לי מעט דם. מאז אני דואגת מאוד שאקבל שוב את אחת המחלות שנגרמות מחיידק זה . אציין כי לפני השנתיים חלתה בתי בקדחת קיו, ואת מה שנראה כקרציה על זרועי - גיליתי לאחר שחזרתי מביתה. האם בגלל המחלה בשנות העשרים אני מחוסנת מחיידק זה , או שאין לדבר שום משמעות ? אני מודה לך מראש

23/09/2017 | 22:01 | מאת: מיכל

שלום מיכל, אינני מכיר את מצב החסינות כנגד החיידק שגורם לקדחת הבהרות כ- 35 שנה לאחר התחלואה בו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות