זיהומים אפשריים בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2017 | 19:52 | מאת: דגנית

הי דר הלפרין אני בשבוע 18 להריון. היום הייתי באירוע בו היו צלחות מלאות במיני פיצוחים במעין בופה כך שכל האורחים באירוע הכניסו ידיהם לצלחות לקחת מהפיצוחים. לא שמתי לב וגמני לקחתי מצלחות אלו. באירוע נכחו סביב 100 איש. פתאום נפל לי האסימון כמה ידיים מלאות החיידקים נגעו בפיצוחים ובשל ההריון חוששת מאד מזיהומים לי ולעובר. האם התכנות סבירה? אם כן למה עלי לשים לב ותוך כמה זמן אצא "מכלל סכנה" ? תודה וסופש נעים

שלום דגנית, להערכתי, הדבקה ב"משהו זיהומי" המסכן את ההריון במהלך האירוע המתואר בשאלתך היא אמנם אפשרית אך ל א סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות