טיול לחו"ל לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2017 | 03:22 | מאת: מאיה

שלום ד"ר, רציתי לדעת האם בטוח לנסוע לטיול במדינות פחות מפותחות כמו מקסיקו, קובה, סין, פיליפינים לפני ניתוח ארוך בהרדמה מלאה של 8 שעות? (מדובר על ניתוח לשחזור אפרכסת עקב מום מולד בבחורה בת 20) והאם אפשר לבצע החיסונים הנרדשים לטיול לפני ניתוח?

שלום מאיה, 1. אינני יכול להבטיח לאף אחד שבנסיעתו למדינות כמו מקסיקו, קובה, סין והפיליפינים הוא לא ידבק במחלה זיהומית כלשהי. 2. את שאלתך בנוגע לחיסונים לפני נסיעה כזאת אני ממליץ לך להפנות לאחד מהפורומים הרבים העוסקים ב'רפואת מטיילים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות