דוקטור דחוףףף דחוףףף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2017 | 01:15 | מאת: מגי

דוקטור אני עוד בחרדות לגביי הכלבת עברו 3 חודשים בדיוק והכלב חי ואני מפחדת כי עלה לי החום מקודם ל37.7 וכאבי שרירים ובחילות וכאבי ראש וחולשה זה קשור?? והייתי אצל קוסמטיקאית ששמה לי קרם לאקנה שהייתי איתו 7 שעות ושהורדתי היו לי קילופים קלים ועכשיו יש לי ממש אדום כמו כוויות בפנים ואני ממש מפחדת זה מגרד מעקצץ ואני גם מרגישה לא טוב אולי בגלל זה? אולי זה אלרגיה לחומרים ששם? אני ממש מפחדת הפנים ממש חמות וכל שניה אני בןדקת חום ואני בחרדה עצומה האם יכול לקרות לי משהו כתוצאה מקרם שימוש חד פעמי וכבר הורדתי אותו והכל ושמתי קרם להרגעה ושטפתי מלא פנים ולא נרגע לי להפל נראה לי שזה מחמיר ואני ממש מפחדת בבקשה תעזור לי ולגביי הכלבת כל התחושות והכאבים האלה ועליית חום הגוף זה לא בגלל הנשיכה.? ואם יש לי אלרגיה ופיתחתי אלרגיה לחומרים שהיו שם בקרם שהיא שמה לי ונהיה לי ממש כמו כוויות אדומות מאוד וחמות יכול לקרות לי משהו מסוכן??

שלום מגי, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לרופא/ת עור או למומחה/ית לאלרגיה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות