עמידות לדוקסילין לאחר 4 שבועות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/07/2017 | 12:37 | מאת: צבי

אני סובל מספר שנים מed ובעיות גמירה לאחר תהליך ארוך לקחו בדיקה של נוזל הערמונית ונמצא אי קולי וסטרפטוקוק שהיו רגישים לדוקסלין והורו לי ליטול במשך 45 יום אלא שב4 שבועות הראשונים היה שיפור ניכר ולאחר מכן זה חזר למצב הקודם בין שאר האנטיביוטיקות שנמצאה רגישות למינוצקלין האם יש טעם לעבור לתרופה הזאת או שהחיידק נהיה עמיד לכל המשפחה הזאת לציין שבעבר גם ראיתי אותו תהליך עם אנביטיקות שונות שעזרו לתקופה והפסיקו וזוהי הסיבה שלקחו דגימה מנוזל הערמונית תודה צבי

שלום צבי, אני הייתי חוזר על תרבית לפני לקיחת אנטיביוטיקה נוספת, ושוקל את המשך הטיפול גם בהתאם לתוצאותיה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות