המשך לשאלה על הכלבת בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/07/2017 | 16:15 | מאת: מגי

דוקטור אתה בטוח שכאבי שרירים וכמו מתח בידיים בזרועות בעורף בצאוור ברגליים כאבים ומתח כזה לא יודעת להסביר את זה וגירוי בגרון כאב בגרון זה לא תסמינים של חלילה כלבת? או כאב ביד בה ננשכתי ובכלל בגוף כאבים זה לא סימן לחלילה כלבת?

שלום מגי, נראה לי שעד כה נכשלתי בכל נסיונותיי (הרבים מאד) להרגיע אותך. ממליץ לך לגשת לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

09/07/2017 | 16:52 | מאת: מגי

יש לי שאלה אחת אתה מבחינתך בטוח שאין לי כלום? אלה לא סימנים חלילה לכלבת? אין מצב שהוא הדביק אותי? אשמח אם תענה לי על זה מצטערת שאני חופרת אבל תבין אותי

השבתי לך מספר רב של פעמים שאני לא חושב שיש לך כלבת ואת מתעקשת שלא להירגע מתשובתי. לכן אני חושב שכדאי לך לשמוע דעה שלי מישהו אחר.

09/07/2017 | 18:02 | מאת: מגי

אתה צודק אני פדוט חרדתית תבין אותי מבחינתך על פי הרפואה כי אתה רופא של בני אדם אני יכולה להשים את הנושא הזה מאחוריי ולהבין שהסכנה אכן חלפה ואין קשר לתסמינים והכאבים שיש לי ביד ובגוף לבין הנשיכה?אתה לא רואה סיבה להבדק בנושא הזה? או לחפור בו? אשמח אם תענה לי בפעם האחרונה תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות