פצעים בלשון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/02/2002 | 09:39 | מאת: גיא

אני אדם בריא בד"כ, בשנה אחרונה התחילה אצלי תופעה חדשה. כל כמה חודשים מופיעים אצלי מספר פצעים קטנים על הלשון. הפצעים הם כואבים מאוד ולוקח שבוע שלם עד שהם עוברים. הפעם הזאת הפצעים היו גדולים מאוד וממש נראו כמו חתך עמוק על הלשון(כמו כן הייתי מקורר). כשיש לי את הפצעים אני פשוט מושבת-אני לא יכול לדבר, לאכול. רופא המשפחה בדק לי את ויטמין B12 ואכן היה קצת נמוך- אני לוקח פעם בשבוע כדור של סולגר. רופא גסטרולוג בדק לי את המעיים והתוצאות היו טובות. אודה לכל מידע שיכול לעזור לי.

שלום גיא, בעמוד 2 של הפורום, ביום 27.1.02, נשאלתי שאלה דומה ע"י "קומפל" ואתה מוזמן לעין בתשובתי לה. הרבה בריאות אפי

11/02/2002 | 11:24 | מאת: גיא

הפצעים אצלי מופיעים רק על הלשון, וזמן הריפוי מאוד ארוך. האם המקרים זהים ? האם יתכן שאני רגיש לאוכל מסוים.

11/02/2002 | 16:12 | מאת: גיא

אני בכל זאת חושב שהמקרים הם שונים. לי אין בעיות בחניכיים או בחלל הפה, אצלי זה ממוקד רק על הלשון, הפצעים הם קטנים ומופיעים לאורך הקצוות בלשון. במקרה האחרון אחד מהפצעים היה ממש עמוק והוא הגליד ממש כמו פצע חיצוני.אפי כתב/ה: > > שלום גיא, > בעמוד 2 של הפורום, ביום 27.1.02, נשאלתי שאלה דומה ע"י "קומפל" > ואתה מוזמן לעין בתשובתי לה. > הרבה בריאות > אפי

07/03/2002 | 23:51 | מאת: שי

לגיא שלום תבקש מהרופא שלך לתת לך כדורים בשם DIFLUCAN אחרי שלושה ימים תתחיל להרגיש שיפור ניכר. את הכדורים נתן לי הרופא שלי שהוא מומחה למחלות זיהומיות. בתודה שי.

01/10/2002 | 15:32 | מאת: שימי

עד היום כל היה תקין. בשנה אחרונה התחילה להופיע אצלי על הלשון שכבה של פטריות לבנה. השכבה מתחילה מהחלק הפנימי של הלשון (לא רואים את ההתחלה). כל 3-4 חדשים פצעים מתחילים להופיע על הלשון. בחלק העליון של הלשון ובחלק התחתון שלו בצד קרוב לאזור השיחניים. הפצעים איומים מלווים בהתקררות וסחרחורת עד כדי שכיבה במיטה לשבוע ימים. בדיקות: עברתי סבב לשם מרופא המשפחה עד למחלקת פה ולשת בבית חולים פוריה שם אמרו לי שהכל תקין. ושהם לא רואים שום בעיה. התופעות : אי-גמישות בלשון + שכבה לבנה +פצעים קלים ברוב ימי השנה + פצעים קשים מאוד 3 - 4 פעמים בשנה. תודות לכל מי שיוכל לעזור

01/10/2002 | 15:38 | מאת: גיא

אני אתחלתי לאכול בשר, מוצרי גבינה ולקחתי תוספת של 12-B ומאז טפו טפו נפתרו לי כל הבעיות.

מנהל פורום מחלות זיהומיות