אוראופלסמה פברום בתרבית שתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/05/2017 | 07:43 | מאת: ניקול

בת 20. כבר שנה סובלת משרפה באזור וצריבה במתן שתן ההולכת ומתגברת.לאחרונה גם כאבים באזור. לאחר מתן אנטיביוטיקות שונות שלא עזרו , בוצעה תרבית ונתגלה אוראפלסמה פאברום. ניתנה ע"י רופאת נשים אנטיביוטיקת דוקסילין. האם אחרי האנטיביוטיקות השונות לא מסוכן שוב אנטיביוטקה? האם אכן צריך לפי תוצאות התרבית .מספיק ערך זה חיובי למתן האנטיביוטיקה? האם יפגע בפוריות?

שלום ניקול, 1. לכל תרופה יש תופעות לוואי אפשריות, וה'דוקסיציקלין' איננה יוצאת מהכלל הזה. 2. אין בידי מספיק נתונים כדי להחליט האם טיפול בתרופה זו נחוץ לך כעת. 3. 'דוקסיציקלין' איננה נחשבת כתרופה הפוגעת בפוריות (אך היא לא מומלצת לשימוש במהלך הריון עקב פגיעה אפשרית בעובר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות