התכווצויות וכאבים חזקים בבטן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/05/2017 | 06:58 | מאת: בלוטות לימפה מוגדלות בבטן

בני בן ה-10.5 סובל כבר שבועיים מהתכווצויות נוראיות בבטן, ממש כמו צירים כל כמה דקות. נאמר לנו שזה בלוטות מוגדלות כתוצאה מוירוס. עשו לו אולטר בדיקות דם שתן צואה והכל נראה תקין. הוא ללא חום אן שלשולים. אין דם בצואה ויש לו תאבון. אך הכאב הוא בלתי נסבל ולא עוזר שום משכך כאבים. האם זה זה באמת? ככה הוירוס הזה מתנהג? כמה זמן הוא עוד יסבול מכאבים? ומה כדאי לעשות???

שלום, אמירה של "מישהו" שסיבת כאבי הבטן של בנכם (שנמשכים כבר שבועיים) היא נגיפית (ויראלית) איננה אבחנתית לזיהום נגיפי. המלצתי- בדיקה הילד ע"י רופא/ה גאסטרואנטרולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות