תחושת שריפה בקרקפת צריבה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/05/2017 | 17:41 | מאת: מורן

היי, אני נמצאת בשבוע 31 להריון מזה כשבועיים סובלת מתחושת שריפה בקרקפת , כאבים לא נעימים כלל . ביצעתי בדיקות - הכל יצא תקין אמרו לי כנראה שזה מלחץ וחרדות התחלתי טיפול תרופתי בציפרלקס אך לצערי השריפה לא עוברת . אשמח לדעת מה לעשות

שלום מורן, זהו פורום המיועד לשאלות בנושא מחלות זיהומיות, ונראה שבעייתך איננה משתייכת לקטגוריה זו. נסי להפנותה לפורום של רופא/ת משפחה, גניקולוג/ית או פסיכיאטר/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות