חרדות מהדבקה באיידס נוזל בקונדום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2017 | 16:49 | מאת: גבי

שלום ד"ר לפני 8 ימים קיימתי יחסי מין מוגנים במהלך הסקס שמתי לב שיש בתוך הקונדום בקצה קצת נוזל שקוף עם בועות נראה לי שזה היה מימני ה"לפני הגמירה" (לא גמרתי בפועל) יתכן שהקונדום היה קצת משוחרר בחלק מהזמן בגלל שלא עמד לי בכל הזמן (אני חושב שבפועל במהלך החדירה הוא היה צמוד וסגור בגלל שאי אפשר לחדור כשלא עומד) וגם יתכן שהיא נגעה בעצמה ואז באיבר שלי בזמן שהיה ללא קונדום גם שהתמזמזנו לפני זה היה לרוב עם קונדום (התמזמזנו במשך זמן ממושך כמה שעות) אבל בחלק מהזמן הוא היה ממש רופף בגלל שהאיבר שלי היה מקוווץ לפעמים לאחר שמונה ימים אני סובל מכאב גרון חום 37וליכה מוגלתית וגם שמתי לב היום לנקודות אדומות על הלשון בנוסף אני לא הפרטנר היחידי והקבוע שלה רופא לקח ממני תרבית ואמר שזה נראה לו ווירוס האם אלו סימנים לאיידס או למחלת מין אחרת? אני מאוד מודאג ולחוץ מהעניין תודה רבה לך.

שלום גבי, התסמינים המתוארים בשאלתך אינם ספציפיים ויכולים להתאים לזיהומים נגיפיים שונים של דרכי הנשימה העליונות. הרבה בריאות אפי

19/05/2017 | 19:20 | מאת: גבי

תודה לך. האם יש סיכויי הדבקה גבוהים במקרה הנ"ל והאם לדעתך יש צורך להבדק ?

שלום גבי, 1. לי הסיכוי נראה נמוך מאד. 2. אתה הוא זה צריך לקבל את ההחלטה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות