טיפול בחתכים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/05/2017 | 10:58 | מאת: אמיר

שלום. אני עובד באחרונה עבודה קצת פיזית ונחתך לעתים. רציתי לשאול לגבי חתכים לא גדולים ולא עמוקים מדי. כשיש חתך נניח ביד / זרוע מה הדרך הכי מומלצת לחטא את זה? אני בדרך כלל רוחץ את המקום עם מים וסבון ולעתים גם מורח אלכוהול עם צמר גפן. זהו. האם זה בסדר או שרצוי מעבר לניקוי לשים גם משהו שיישאר לאורך זמן? האם יש יתרון לשימוש במוצרים כמו מרפן ספריי או תכשירים אחרים על פני רק ניקוי בסבון ומים וקצת אלכוהול? תודה רבה

שלום אמיר, אני חסיד של שטיפה יסודית במים ובסבון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות