אשמח לקבל תשובה לשאלתי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/03/2017 | 11:16 | מאת: יובל

שלום, אתמול הייתי עם ביתי בת ה-4 בשירותים ציבוריים במסעדה. היא הרימה את מכסה האסלה ונגעה בו. בזמן שסידרתי לה נייר טואלט על האסלה שתוכל לשבת, ראיתי שהיא גירדה גם בטוסיק וגם באיבר מינה ואז התיישבה לעשות את צרכיה. בזמן שעמדתי לידה ראיתי שהיה כתם של דם על מכסה האסלה איפה שהיא נגעה. שאלתי היא במידה והיא נגעה בדם שעל האסלה ואז גירדה עם אותה יד באיבר מינה ובטוסיק, האם ניתן להידבק כך באיידס?

שלום, הדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות