קיבלתי את חומר הרדמה מ מזרק ו מחט אינם חד פעמיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/03/2017 | 13:22 | מאת: נלי

שלום רב. כל הזמן הייתי אצל אותה רופאת שיניים ו אז כאשר הגעתי והתיישבתי שמתי לב שהרופאת שיניים פתחה את המגירה ולקחה מזרק עם מחט פתוח ו מלא חומר הרדמה ל זריקה , אינם חד פעמיים. התביישתי להגיד לרופאת שיניים ועכשיו דאגת ,כי הייתה לי נפיחות כמה שבועות לאחר מכן . עכשיו אין נפיחות ויש לי רק דאגות . קיבלתי את זריקת הרדמה ב22/12/2016. האם כבר אפשר לראת בבדיקת דם כגון:HIV,HEP B,HEP C כעבור כמה זמן אפשר לבדוק ולקבל את התוצאות ששייכות לאותה תקופה מתאריך 22/12/2016? אשמח על התשובה המהירה. תודה מראש, נלי

שלום נלי, 1. העובדה שהרופאה "פתחה את המגירה ולקחה מזרק עם מחט, פתוח ומלא חומר הרדמה לזריקה" איננה בהכרח זהה לטענה שמדובר במזרק לשימוש רב פעמי. 2. לעצם שאלתך, אדם שנדבק ב- 22.12.16 ב- HIV ,HEP B ,HEP C יכול לעשות כיום (9.3) בדיקות לאבחון ההדבקה באמת אמינות גבוה למדי (או להמתין ל- 22.3.17 שנחשב כמועד המקובל יותר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות