שאלה בנושא אבחון\זיהוי עגבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/03/2017 | 04:00 | מאת: שי

מלפני כמה ימים הופיעו לי פצעים על הסנטר ,האוזן ובלחיים (בערך 3-5 ביחד) ולאחר בערך יום הופיע פצע גם על איבר המין . הפצעים דומים להרפס . לאחר מכן נגשתי לרופא עור מיידית והוא הביא לי דוקסילין והביא לי לעשות בדיקת דם לעגבת בנוסף למשחה בשם פוסידין רציתי לשאול , האם התסמינים הנל הם של עגבת ? קראתי שהתסמינים לשלב הראשון הם פצע לא כואב באיבר המין אבל פה היו פצעים על הלחיים , סנטר והאוזן והם די כאבו או הציקו . במידה ואכן זה עגבת , האם יש סיכוי שהתסמינים הנל מתאימים יותר לשלב השני או חמור מכך לשלב השלישי של המחלה בהתחשב בעובדה שהפצעים לא נמצאים רק על איבר המין ושיש לי פריחה וגם כואב לי מדי פעם בידיים ויש לי נימולים בגוף און-אוף ? יכול להיות שהרופא סתם מוודא את העניין והפצעים הנל לא קשורים לעגבת ?

שלום שי, התסמינים המתוארים בשאלתך אינם אופייניים לעגבת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות