הרפס זוסטר ? או סוג אחר של הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/02/2017 | 00:50 | מאת: יוסי

שלום לפני כמעט 10 שנים היה לי נקודה במותן שגרמה לגרד וכאבים איומים ..טופלתי אז לא זוכר במה ונשאר מלקת כעת שוב זה חזר הייתי במרם שאבחן הרפס זוסטר(אגב באותו מקום) נתן לי 10 כדורים ליום למשך 5 ימים אציקלו וי כעת המצב השתפצר הפצע התייבש ...ברצוני לשואל האם זה הגיוני שהרפס מסוג זה של שלבקת לפני הבנתי חוזר הפצע באותו מקום!? או שזה סוג אחר שלהרפס ?תודה

שלום יוסי, זה אפשרי ששלבקת חוגרת תחזור באותו מקום. הרבה בריאות אפי

26/02/2017 | 03:52 | מאת: יוסי

בהמשך לתשובתך קודם תודה עכשיו בנושא אחר האם יכול להיות שזה מגיע לעין גם!? זאת אומרת הפריחה בגב כבר כמעט נעלפה והתייבש הפצע ישלזה השלכות מעבר לפריחה?זה מחלה או ויראלי תודה

שלום יוסי, 1. שלבקת חוגרת זו מחלה שנגרמת ע"י נגיף (וירוס). 2. אין זה סביר שמהלך התפרצות של שלבקת חוגרת בגב תהיה מעורבות של העיניים במחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות