שאלה לגבי מקרה מוזר ומלחיץץץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/02/2017 | 13:14 | מאת: דחוףףף מאוד

שלום קימתי אתמול מין אוראלי עם מישהו חד פעמי, הוא לא גמר בפה אבל כשהוא טיפה מהזרע שלו נפלה על קצה איבר המין שלי (בערך גובה של מטר). מיד ניגבתי את זה עם היד ואז גם עם מגבון, הוא טען שהוא בריא ונבדק. אבל היום אני חושש שיש לי הפרשה שקופה מאיבר המין. 1. האם HIV יכול לעבור במקרה כזה? 2. האם יכול להיות שקיבלתי זיהום / זיבה מהמקרה הזה? אני בלחץ אודה לך אם תענה לי בהקדם!!! תודה !

שלום דחוף מאד, 1. אין ביכולתי לכמת את סיכויי ההדבקה ב- HIV במהלך האירוע המתואר בשאלתך, אך עקרונית הוא נראה לי נמוך ביותר. 2. לעומת זאת, הסיכוי להידבק בזיבה במהלך אירוע כזה הוא יותר ריאלי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות