Klebsiella pneumoniae

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/02/2017 | 11:36 | מאת: נילי

בתוצאת בדיקת תרבית שתן נמצא גדול מ- 1m/100000CFU תוצאות בדיקת האנטיביוגרם מצביעות על מנגנון עמידות מסוג ESBL מה זה אומר? והאם התרופה שקבלתי Ciprofloxacin מתאימה ? . האם התרופה Macrodantin גם מתאימה?

שלום נילי, אם יש לך 'אנטיביוגראם' את יכולה לדעת, לפי מה שנכתב בו, האם החיידק "שלך" רגיש ל- CIPROFLOXACIN ו/או ל- NITROFURANTOIN. הרבה בריאות אפי

27/02/2017 | 18:51 | מאת: נילי

סליחה? לא הבנתי ..תוצאות "האנטיביוגרם"..מצביעות על מנגנון עמידות מסוד esbel ?מה זה אומר? ...התרופה שנתנה לי ciprofloxacin מצויינת כ- susceptible , אתה יכול להסביר או לאמר אם התרופה הזאת מתאימה ?? תודה

אכן, התרופה מתאימה.

27/02/2017 | 20:41 | מאת: נילי

תודה , הבנתי ,, רק נראה לי שהתרופה לא עוזרת לי

שלום נילי, אם כך, מומלץ לך לחזור לבדיקת ע"י הרופא/ה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות