כאבים בעקבות אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/02/2017 | 22:14 | מאת: שרון

שלום בת 38 לפני יותר מחודש לקיתי בדלקת בדרכי השתן וקיבלתי זינט. כמה שעות לאחר לקיחת הכדור הראשון התחלתי לחוש כאבים עזים בעיקר בגפיים (לא ברור אם זה השריר או העצמות), כאבים באיזור הקיבה ודם בצואה. תחילה לא קשרתי את זה לאנטיביוטיקה ואפילו הגעתי למיון בעקבות הכאבים כי היה לי קשה ללכת מרוב כאב. גם במיון לא חשדו בזינט. לאחר 4 ימים החלטתי להפסיק את הזינט באישור הרופא. כעת מעל לחודש מאז הפסקת הזינט ועדיין אני סובלת מכאבים בעיקר בגפיים! מה ניתן לעשות במצב כזה והאם זה אומר שאני רגישה לסוג האנטיביוטיקה הזאת? האם נגרם נזק תמידי?

שלום שרון, אני חושש שאין ביכולתי לאבחן בפורום זה קשר סיבתי בין ה'זינט' שלקחת לבין התופעות המתוארות בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות