מחלת הנשיקה של בעלי ותוצאות שלי לאחר חצי שנה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/02/2017 | 22:29 | מאת: נירה

שלום, רוצים להכנס להריון אך בעלי חלה למחלת הנשיקה ביולי. בסוף ינואר אני עשיתי בדיקות ומבקשת אישור שאכן אני בריאה. EBV VCA IgM Negative <10.0 EBV VCA_IgG Positive 402 EBV IgG-EBNA 556 Positive CMV IgG Positive CMV IgM negative CMV IgG 2015 ‎היה שלילי במרץ שלח דגימה נוספת לאימות לא נותר סרום להקפאה CMV IgM שלח דגימה נוספת לאימות לא נותר סרום להקפאה. אלו התוצאות האם אלי לעשות בדיקות חוזרות או שבטוח אני בריאה. בעצמי לא חליתי אף פעם לפחות לא יודעת על זה. מבקשת עזרה ותודה.

שלום נירה, בדיקות המעבדה שצרפת מעידות על כך שכנראה נדבקת בעבר בנגיפים CMV ו- EBV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות