תסמונת הלם רעלי...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/02/2002 | 12:10 | מאת: שני

שלום, אני התחלתי לפני יומיים להשתמש בטמפונים, הופיעה לי מין פריחה על הבטן, וגם שלשולים, רציתי לדעת אם זה קשור באיזו דרך למחלה הזו ואם כן- מה אני צריכה לעשות?????

שלום שני, קשה לדעת אם הפריחה והשלשולים מהם את סובלת לאחרונה קשורים בשימוש בטמפונים, אך אם אלו הן תלונותייך היחידות- לא סביר שמדובר ב- TOXIC SHOCK SYNDROME. מצד שני- ייתכן ומדובר בזיהום נגיפי כלשהו או באלרגיה. בכל מקרה- אם יש לך ספק, ו/או אם יש החמרה במצבך- אני ממליץ להפסיק מיד להשתמש במוצר זה ולפנות לבדיקת רופא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות