ויצמן 19 נהריה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

13/09/2010 | 14:54 | מאת: דרורית

ד"ר ועקנין-דמבינסקי שלום! האם ייתכן שיש טרשת נפוצה התקפית הפוגתית ואין לכך סימוכין בmri מח ובבדיקת מיקוד ראייה ושדה ראייה? אם כן האם יש בדיקות נוסםות שניתן לעשות? האם קיימות מחלות נוירולוגיות אחרות שהן התקפיות הפוגתיות עם תסמינים דומים?מודה לך מראש על תשובתך.

13/09/2010 | 15:08 | מאת: דרורית

חשבתי שרשום כתובת...

כמובן שיש מחלות אחרות שיש להן ביטים של התקף והפוגה. לעיתים גם באבחנה של דלקת מוחית MRI ראש תקין אך מצב זה דורש ברור מעמיק על מנת לאשש את האבחנה

מנהל פורום טרשת נפוצה