האם יתכן שיש גם אפילפסיה וגם nmo

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

08/12/2016 | 23:39 | מאת: כרמית

אני חולת Nmo ולוקחת למיקטל לכאבים תחושתיים. בהריון הורדתי את כמות הלמיקטל ל 150 ואחרי 4 ימים היה לי התקף אפילפטי עד אובדן הכרה אם הוצאת קצף מהפה. אושפזתי והעלו לי את כמות הלמיקטל ואז שוב אחרי 5 ימים שוב התקף אפילפטי ושוב אישפוז ונאמר לי שזה בגלל שהורדתי את כמות הלמיקטל מ 600. האם יתכן ויש לי 2 מחלות?

ראשית מחלות מוחיות - אני לא יודעצ האם המוח ללא נגעים - מהוות סיכון לאפילפסיה. מעבר לכך ירידה בלמיקטל מעלה סיכון לפירכוס.

מנהל פורום טרשת נפוצה