אי שליטה על סוגרים !!!

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

29/10/2016 | 15:14 | מאת: הגר

שלום רב, אני בת 57, ה"התקף" הראשון היה ב- פבר' 1996 - ב"עצב" הראייה. עד שנת 2008 לא היו תסמינים נוספים - בשנה זו נימול בכפות הידיים - הניורולוג - "אמר מחמת הספק אין ספק" כמובן בעקבות ביצוע M.R.I התחלתי לקבל טיפול ברביף בהדרגה וכיום המינון 44mcg. ארבע שנים במינון הנ"ל! כמובן שאני סובלת מתסמינים נוספים אך ה"שיא" : אי שליטה על סוגרים "דו צדדי" ואני "אובדת עצות" אינני מצליחה לתפקד בחיי היום יום פוגע באיכות החיים בלשון המעטה... אודה לתשובתכם מניסיונכם הרב, תודה מראש, הגר

מומלץ לגשת לבדיקה אורולוגית ולשאול על טיפולים ספציפיים במרכזים לטרשת נפוצה

21/11/2016 | 17:32 | מאת: נעמי

הי לכולם מתעניינת וצחפשת לדבר עם אנשים אשר הם הורים התייעצות ועצות לגבי ההתמודדות עם הורדת תודה:)

מנהל פורום טרשת נפוצה