חולת mno

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

17/05/2015 | 01:29 | מאת: שירלי

דר עדי שלום . אחרי 15 11 שנה אובחנתי כחולת nmo . אני מעוניינת להכנס להריון . האם הריון מסכן אותי יותר מאשר חולת טרשת ? אני קיבלתי במשך 12 שנה קופקסון , האם הוא גם טוב למחלה ? האם קופות החולים מממנות מבטרה או אימונוגלובין לחולי nmo . האם כחולה יש משהו חשוב שאני צריכה לדעת ? רופאי טרשת הם הרופאים של המחלה . תודה ..

זוהי מחלה נדירה והנתונים לגבי הריון מעטים אך נראה שהסיכון גבוהה מזה של טרשת קופות החולים מעלות את הבקשות לועדת חריגים ויש לי מספר לא מועט של חולים שקיבלו אישור הן למפטרה והן לאימונוגלובולינים

23/05/2015 | 02:09 | מאת: שירלי

שלום דר . האם בעיות בשדה הראייה או המיאנופסיה יכולים להיות פגיעה של nmo . ממה שהבנתי המחלה אינה פוגעת במוח ולמרות זאת יש לי בעיות זכרו , בעיה בראיה מרחבית . ישמצבים שזה שניהם? האם מחלה זו גנטית. תודה . את מכירה פורום או קבוצה של חולי nmo?

מנהל פורום טרשת נפוצה