סטרואידים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

13/11/2014 | 15:00 | מאת: אלמוני

לרוב אחר התקף נותנים סטרואידים בעירוי מה התרופה עושה? האם היא מקטינה את הנגע.? ואחר ממשיכים את הטיפול התרופה. במידה והיום היא סובל ממספר בעיות קוגניטיביות . היא עושה טיפוליל של ריפוי בעיסוק אבל אין שיפור. אני רוצה שהיא תקבל היום היום שוב סטרואידים לוריד. האם הטיפול הזה יכול לעזור אפילו במעט . החייםם שלה הם לא אותם חיים כך שאני חייב לעשות משהו. האם כדאי לקחת סטרואידים של כדורים.?

סטרואידים פועלים במספר מנגנונים להפחת הדלקת המוחית. הם עוזרים בעיקר סמוך לירידה התפקודית או ההתקף. על מנת להעריך אינדיקציה לסטרואידים יש לחזור לנוירולוג המטפל

מנהל פורום טרשת נפוצה