נגעים במח

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

28/10/2014 | 12:32 | מאת: יורם

שלום לך דוקטור בעקבות ירידה בשמיעה באוזן שמאל והתקפי סחרוחורות כפעמיים במשך שנה נשלתחי לבדיקת אם אר אי..בבדיקה נמצאו נגעים במח - הופנתי נוירולוג על מנת לשלול טרשת נפוצה על פי החשד של רופא א א ג- נוירולוג שלל והפנה אותי לבדיקת טילט טסט ....לאחרונה רופא אחר הביט באם אר איי ..ושוב המליץ לגשת לנוירולוג ...האם כדאי להתיעץ עם נוירולוג אחר.?..תודה מראש יורם

נראה לי שכן אך אין בידי מספיק פרטים עליך

03/11/2014 | 22:55 | מאת: יורם

אני עברתי לפני כשנה ושלושה חדשים סחרחורת שמלווה בחוסר שיווי משקל וטענטטן באוזן שמאל ,, בדיקת ברה תקין , ירידה חדה בשמיעה באוזן שמאל ,, השמיעה חזרה לאחר שבועיים ,,, בדיקת אמ אר אי. תקינה ,, אל בלי קשר התגלו נגעים. מפוזרים במח,, רופא א א ג הפנה אותי לנוירולוג על מנת לשלול טרשת נפוצה ,, נוירולוג הפנה אותי לבדיקת טיל טסט וציין כי - איו עדות לטרשת נפוצה ,,האם עלי להסתפק בכך ,, והאם קיימים נגעים במח ללא משמעות קלינית ??

מנהל פורום טרשת נפוצה