mri מח מספיק??

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

18/03/2014 | 11:09 | מאת: שיר

שלום. לפני כמה חודשים עברתי בירור נוירולוגי עקב תחושות ברגל ובגב. Mri מח נמצא תקין. הלכתי לפרופסור שאמר שאין סיבה לדאגה . נותרו תחושות נימול ועקצוץ בגב עליון וגם גרד בנקודה ספציפית בגב.גם ברגל יש כאב עדיין . שאלתי היא האם יש לבדוק גם mri צווארי? למרות שהפרופ שלל בעיה ולא היתה המלצה לברור נוסף. האם אפשר להיות רגועה? אשמח לעוד דיעה.תודה

בד"כ הדמיה מוחית מספקת אך ניתן להתחייב יותר לאחר בדיקה נוירולוגית מקיפה.

מנהל פורום טרשת נפוצה