כאבים המובילים לנכות

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

02/11/2020 | 17:27 | מאת: דנה

אני מאובחנת בטרשת התקפית הפוגתית שמונה שנים ומטופלת בטיסברי. אני סובלת כבר תקופה ארוכה מכאבים ברגליים ומרגישה שככל שעובר הזמן, הרגליים "נדפקות". כואב לי יותר ללכת ואני מאבדת יכולות (לאט לאט). הרופא אמר לי לא להילחם בכאב. האם בסופו של דבר אני עלולה להגיע לצורך בכיסא גלגלים, או הליכון? כאבים ממושכים גורמים בסופו של דבר למגבלה?

כאבים לא גורמים בד"כ למיגבלה. באופן עקיף יתכן שהסטרס שמתגבר כשיש כאב מחמיר את הטרשת

מנהל פורום טרשת נפוצה