סובלת ודואגת האם זה טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

02/01/2020 | 23:37 | מאת: מרינה

שלום סליחה שסה ארוך אבל חשוב לי להסביר את הכל. מזה חצי שנה התחלתי לסבול מכאב במשפעה שהתפתח לאחר מכן לאזור האגן ומפרק הירך , עד היום אין הסבר לכאב הזה למרות הבדיקות אצל שני אורטופדים שבסופו של דבר באבחנה האחרונה נכתב כאב דיספוזי שלא הבנתי בדיוק מה זה. שני הרופאים המליצו על פיזיותרפיה. (בעיות אחרות נשללו לאחר בדיקות). לאחר כחודש מהתפתחות הכאב התחלתי להרגיש נימולים והירדמות ברגל וביד שמואל (שלא היו כואבים לי לפני) שהולכים וחוזרים. אני מרגישה כאילו הרגל רדומה או שאני עומדת ליפול. הבחנת רופא המשפחה היא מחסור בויטמין ד. נטלתי ויטממין ד כחודש , אמנם הנימול וההירדמות נשארו ללא שיפור בכלל. חזרתי שוב ושוב נאמר לי לקחת עוד פעם ויטמנים. אני מרגישה עייפות כל הזמן , לפעמים יש לי סחרחרות , למרות תלונותי הרופא שוב אמר שזה רק מחסור בוטימין. לפני כחודש עקרץי שין בינה עלינה ולאחר מכאן הפה בצד השמןאלי רדום בין פעם לפעם (נבדקתי ולא היה בעינ בעקירה ואין פגיעה בעצב כנראה) בקיצור ההירדמו ברגל ובלשון המשואלי נמשכים וכואבים ומפריעים לי ברמת החיים בצורה משמעותית. אני לא יודעת אם מה שתיארתי קשור אחד לשני או לא אבל פשוט כל זה התפתח ביחד. אני מתוסכלת לגמרי רופאים התחילו לרמוז לי שאין לי כלום ואני סתם מתפנקת. האם זה יכול להיות טרשת נפוצה? יש לי החמרה בהירדמות ובנימולים ובכאב בחודש האירון בצורה קשה.

מאד מומלץ לפנות לנוירולוג לבדיקה שיוכל לאשש או לשלול צורך בהמשך ברור גם לכוון טרשת

מנהל פורום טרשת נפוצה