צריכה עזרה ...הבנת המחלה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

17/12/2019 | 18:27 | מאת: סתיו

רציתי לדעת אני מבינה שסימפטומים שונים של טרשת אמורים להופיע לפחות 24 שעות ברצף . הכוונה שהכאב או הסימפטום 24 שעות מורגש בלי שעובר . ? אם יש חולשה ביד ואחרי שעה היא עוברת לגמרי ואחרי כמה שעות חוזרת שוב מצב כזה נקרא התקף ? כיוון שזה לא רציף תודה רבה

אכן אותו סימפטום צריך להשאר ולא לחלוף לפחות 24 שעות על מנת להחשב התקף . חולשה ביד שחולפת תוך שעה אינה מוגדרת התקף של טרשת נפוצה - יש כן תורך לברר את הסיבה על ידי נוירולוג

מנהל פורום טרשת נפוצה