MRI מוח בחשד ל-M S?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

15/07/2018 | 15:22 | מאת: MY

שלום רב. פרופ דימטרי קרוסיס. מזה שנה סובלת מדיפלופיה וטשטוש ראייה. פניתי לנוירואופתלמולוג (הדסה). אשר, הפנה אותי ל MRI מוח בהדסה. פענוח: התעבות רירית מערות הפנים מוקדים בודדים זעירים בלתי ספיציפיים של הארכת זמני הרפייה. עדיין סובלת מכפל ראייה מקרוב. רפרקציה עדכנית תקינה למעט דיפלופיה. לא מתאימה לשימוש בפריזמות. ברקע: השימוטו SUPRASTERNAL-במעקב מרפאה אנדוקרינית. אציין שאיני סובלת מ-Exophthalmos בדיקת דם ל- אצטיל כולין תקינה. שאלתי, מכבודך: האם עליי לפנות לנוירולוג או? אופתלמולוג?? בברכה. זכריה נאוה.

לקריאה נוספת והעמקה

הרבה מידע חסר אך ניראה שכן כדאי לפנות לנוירולוג

מנהלי פורום טרשת נפוצה