נוירולוגי או תופעת לוואי של הרדמה כללית?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

21/07/2017 | 13:53 | מאת: שרה

שלום.. אני שואלת פה כי אני מפחדת שזו בעיה נוירולוגית (לא טרשת)... אודה לקבלת מענה... הקדמה.. גיל 28. בזמן האחרון הקליטה שלי נהייתה מאוד איטית. שואלים אותי שאלה אני צריכה לשאול את השאלה לעצמי ואז אני עונה... עוד דוגמה הייתי אצל רופא שיניים השבוע.. הוא תשאל אותי שאלות ולקח לי זמן לענות והוא העיר לי שבלי שיתוף פעולה בשאלון אי אפשר להתקדם (כמובן זה לא היה בכוונה!). חברה טובה שהתראתי איתה השבוע גם אמרה לי שאני נראת מוזר ואני בוהה הרבה ולוקח לי זמן להגיב ואני שונה מפעם. אני ישנה טוב (אפילו יותר מפעם) כך שזה לא מעייפות.. מלחיץ אותי מאוד.. האם זה תופעת לוואי של הרדמה כללית? לפני חודשיים עשו לי ניתוח בעיניים בהרדמה כללית שנמשך 3 שעות. לא קרה לי משהו נוסף ייחודי בזמן האחרון... תודה

אכן לא נשמע קשור לטרשת. במידה ולא חלף מומלץ לגשת לבדיקה נוירולוגית לשקול להפנות ל EEG

מנהל פורום טרשת נפוצה