שאלה על התקררות/שפעת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/11/2020 | 12:51 | מאת: דניאל

אני בת 17. אני מרגישה חולה יש לי נזלת חולשה וכאבי שרירים . זה בטוח לא קורונה (נבדקנו כל המשפחה כי לאחותי הקטנה היה חום ושיעול וכולנו כולל אחותי יצאנו שליליים). אני מניחה שנדבקתי ממנה כי מאז הבדיקה לא יצאנו אף אחד מהבית והיא עוד לא חזרה לגן) אין לי חום . הדופק שלי גבוה בדרך כלל הוא על 80 אבל כבר יומיים מאז שאני מרגישה לא טוב הוא על 110 (מדדתי). אני יודעת שדופק עולה כשיש חום אבל אין לי חום.... האם אפשר להניח שהוירוס הזה גורם לדופק לעלות או שצריך ללכת לברר מה זה?? אני לא לוקחת שום תרופה... תודה רבה

שלום, קרוב לודאי שמדובר באותו וירוס שהיה לאחותך. תוך מספר ימים תחלימי.

מנהל פורום רפואת ילדים